Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tarja Sahari

Ennustan puhelimitse ja vastaanotolla.

Soita minulle, laitetaan yhdessä
elämäsi järjestykseen!

0700-9-3008

Kurssit

Valoa elämään-kurssi  
eli Löytöretki alitajuntaasi

Lähde Tarjan kanssa poistamaan stressi, työpaineet sekä ihmissuhdeongelmat. Kurssilla sukellat omaan sielunmaisemaasi siten, että ohjaan sinut erilaisten rentouttavien mielikuvamatkojen avulla poistamaan ehkä jo kauankin sinua vaivanneita  erilaisia ongelmatilanteita elämästäsi.

Opit päästämään irti tapahtumista ja asioista, antamaan anteeksi muille sekä itsellesi, jotta voisit elää kaikin puolin täydellisempää, eheämpää ja onnellisempaa elämää tästä eteenpäin löytämällä oman mielenrauhasi.

Kurssilla opettelet tuntemaan kehon tuntemuksia ja ajatuksia sekä keskittymään tähän hetkeen.

Opit hyväksymään olemassa olevat asiat ja tilanteesi sekä asennoitumaan uudella ja rakentavalla tavalla.

Olen pitänyt kursseja eri puolilla Suomea yli 15 vuotta ja todennut tällaisen kurssin olevan itsehoidollinen menetelmä, jolloin ihminen oppii olemaan läsnä tässä ja nyt ja jatkamaan elämäänsä tyytyväisempänä. 

Aarrekartta-kurssi

Opettele luomaan valoisa ja onnellinen tulevaisuus aarrekartan avulla. Jokainen tekee oman kartan opastuksella. Kartat avataan ja tulkitaan yhdessä. Yleensä, kun vuosien päästä löytää karttansa, niin yllätys on positiivinen, kaikki asiat ovat toteutuneet.

Meditaatiokurssit

Meditaatiokurssilla opetellaan erilaisia meditaatiotekniikoita, mielenhallintaa  henkisen kasvun ja hyvinvoinnin välineenä.

Visualisointikursseja

 

Visualisoi ja maalaa kuva omasta henkioppaastasi, suojelusenkelistäsi tai  sisäisestä turvapaikastasi intuitiotasi käyttäen ja opastuksella.

 

Reiki Ι

 

The Usui System of Natural Healing

 

Reiki on japania (  Rei=mieli, sielu, henki, viisaus, universaali rakkaus,  Ki=elämän energia, voima )

  

Reiki on kaikkiallista elämänenergiaa ja se löytää fyysisten oireiden syyn, täyttää energiantarpeen ja palauttaa kehon ehjäksi. Reiki I kurssilla opitaan reikin historia, menetelmä sekä reikin perusfilosofia.  

Opettaja vahvistaa oppilaan energiat sekä antaa neljä viritystä eli initaatiota, jotka avaavat ja tasapainottavat energiakanavat.

 

Viritys  on pyhä seremonia, jossa syntyy yhteys korkeimpiin energioihin. Ensimmäisestä virityksestä lähtien kädet alkavat välittää virtauksia. Vihkimyksestä käytetään Suomessa viritys sanaa. Virityksen voi tehdä vain Reiki-masteri.

 

Reiki ΙΙ

 

Jatkoa peruskurssille. Kurssilla opitaan mm. salaiset symbolit ja lähettämään kaukoparannusta.Reiki-menetelmä opitaan ainoastaan reiki-masterin eli reiki-opettajan opastuksella ja hänen antamillaan virityksillä (initaatio) korkeimpaan universaaliin energiaan.

 

Reiki ΙΙΙ

 

Reiki III kurssin päätteeksi saadaan vihkimys reiki-masteriksi.

 

Kaikella rakkaudella 

Love Tarja

 

Tarot - tulkinta heti, soita 

0700-9-3008

Varaa  aika yksityiseen tapaamiseen 

puhelin:  040 515 1554
sähköposti:  tarjasahari@gmail.com